Cand facem lanu?

August 14-15
August 21-22
August 28-29
Septembrie 4-5
Septembrie 11-12

Pentru a vota trebuie sa va logati pe forum!

postat de: Admin
Data/Ora: 19 Jan 2019 06:51
Home
Forum
Regulament LRS
Harti Oficiale
Clasament
Clasament
Starcraft stuff
Hot Replays
Voduri
Replays
Flash game
Login utilizator
Login
Romania avanseaza - 07 Jun 2007 - postat de Vhallee

SteelSeries World Cup Season 2 a ajuns in acest moment la saisprezecimi. Romania nu a fost cap de serie in grupa sa, deci ca sa se califice mai departe, a trebuit sa joace un meci de baraj impotriva reprezentativei Cehiei. Rezultatul a dovedit ca echipa Romaniei este omogena si pregatita sa ia parte la acest turneu, din moment ce i-am infrant pe cehi cu scorul categoric de 5 – 0. Iata si aceste rezultate:

RpG.AnDrEi 2 – 0 SkyR.Doom]DK[
xLo.Shaman 2 – 0 CDS)w0nder
xLo.ReK 2 – 1 CDS)Gantrior
MgZ)Ryko 2 – 1 CDS)Lord.Ghoust
SouL)T(jack 2 – 0 CDS)Crow

Cele 4 tari care s-au calificat dupa aceste meciuri tip Survivor sunt Romania, Norvegia, Australia si Peru. Astfel, meciurile urmatoare se vor disputa astfel:

Romania vs Canada
Spania vs Peru
Germania vs Turcia
SUA vs Chile
Polonia vs Australia
Franta vs Malaezia
Ukraina vs Suedia
Rusia vs Norvegia

Imi permit acum sa incerc cateva pronosticuri cu privire la meciurile ce vor urma:

Romania vs Canada – in mod sigur meciul cel mai asteptat, acesta este unul extreme de dificil, dat fiind faptul ca oponenta noastra, Canada, este una din primele 4 tari clasate anul trecut la Cupa Mondiala. Romania nu pare a incepe cu prima sansa, insa totul depinde de line-up, astfel ca daca vor lipsi jucatori ca Testie, TT1 sau Oldy, Romania ar putea invinge in aceasta infruntare cu un line-up solid: Shaman, Ryko, Jack, Andrei.

Spania vs Peru – nu vad vreo sansa pentru peruani, dar un Darki sau Smacker ar putea sad ea forta echipei. Daca Spania isi va adduce line-up care sa contina pe Squall, Executor sau poate Zelotito, meciul este ca si castigat.

Germania vs Turcia – Germania nu mai e ce-a fost, dar nici nu este de neglijat. Are un Mondragon in forma din nou, Ghost, Goody, sau Infernal sunt destul de buni si ei, per total Germania poate castiga acest meci fara prea mari probleme. Turcia insa vine cu un line-up proaspat, plin de jucatori tineri si ambitiosi, deci nu iese din ecuatie asa usor. Dar banii mei tot pe Germania se duc la meciul asta.

SUA vs Chile – de ceva vreme asistam la o echipa SUA gen “Phoenix”, cu rezultate bune si jucatori pe masura: iNcontroL, Idra, CrayOn, G5, lastgosu, NonY, sO.o… sunt curios cum ar putea Chile sa bata o echipa de calibrul asta.

Polonia vs Australia – Polonia nu are nevoie de nici o introducere, Australia imi pare ajunsa pana aici pe baza de noroc, deci rezultatul mi se pare 90% in favoarea polonezilor. Pur si simplu nu au cum sa piarda in fata australienilor.

Franta vs Malaezia – Malaezia pare a se consolida ca o echipa de nivel mediu-superior, in timp ce Franta parca are prea putini jucatori pe care sa se bazeze: SarenS, Bundy, Tuzer, caci altii nu par a inregistra rezultate de acest nivel. Cu putin noroc de line-up si multa ambitie, Malaezia ar putea castiga aici, chiar daca nu o consider favorita.

Ucraina vs Suedia – un meci pe care abia astept sa-l vad, pentru ca are toate ingredientele unui meci bun: echipe apropiate valoric, jucatori de calibru apropiat, activitate intense si vointa puternica din partea amandorura… aici chiar e 50/50. Parerea mea, vorba lu’ nea Nicu :)

Rusia vs Norvegia – iarasi un meci destul de echilibrat, zic eu. Rusia a fost o echipa extreme de valoroasa, dar scena rusa de StarCraft a decazut constant. Asta inseamna ca jucatorii rusi ori nu au rezultate bune de ceva vreme, ori sunt prea putin activi. Cat despre Norvegia, acestia abia i-au batut pe italieni in baraj, cu scorul de 3 – 2. O echipa care a fost buna infrunta o echipa de un nivel mediu, sa spunem… ambele tari pot marca, dar cred ca Rusia are mai multe sanse.

Sa uram mult success echipei noastre si poate vom reusi un rezultat favorabil in infruntarea cu Canada.


« Inapoi

Lista id-uri Starcraft 2

Vote for LAN date 

January 2019
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta jucatori:
Nume:
1v1 2v2
DeathAngel vs un roman P - on Longinus gg
[...]
Download
SC2-DeathAngel-vs-Thug-ZvT-3rd-game
[...]
Download
Crusader vs ToT)Gohan(

Crusader , pe urmele "marelui [...]

Download
Crusader vs PiscoIsPeruano

micro, macro ;  high level [...]

Download
-Arhiva-

Many thanks to: Adina Grigore, Catalin Lucaciu (Ashmoor) - Founders of Romanian Starcraft League

Leader of Romanian Starcraft Community: Zeratul

Recomandari review-uri jocuri: Review-uri jocuri PC

Design and programming by Ciuca Valeriu (ButcheR) a 100 years ago, Top Flash Dan Mihalcea
Some images and icons are property of Blizzard Entertainment