Cand facem lanu?

August 14-15
August 21-22
August 28-29
Septembrie 4-5
Septembrie 11-12

Pentru a vota trebuie sa va logati pe forum!

postat de: Admin
Data/Ora: 18 Jan 2019 02:57
Home
Forum
Regulament LRS
Harti Oficiale
Clasament
Clasament
Starcraft stuff
Hot Replays
Voduri
Replays
Flash game
Login utilizator
Login
LRS 9 UPDATE* - 03 Oct 2007 - postat de Admin

Aproximativ 100 de jucatori inscrisi dintre care aproximativ 50 au jucat macar un meci. In aproximativ 3 zile de la start s-au inregistrat aproximativ 400 de meciuri. S-a inregistrat aproximativ un caz de jucator banat.

Gata cu aproximarile :P. Dupa cum probabil (a se citi sigur) ati observat, o parte dintre hartile oficiale erau stricate (tau cross-ul cu obs nu se putea juca, nici longinus cu obs), o alta parte nu aveau decat o varianta (fie de obs fie normala) etc.
De asemenea mai exista si harta aceea ciudata cu nume koreean, hwangsanbul, care era la fel de stricata si pe care din cate-am observat nici nu prea dorea nimeni s-o joace si pe care in cele din urma am decis sa o schimbam cu Neo Arkanoid, o alta harta ciudata dar mai populara.

Am rezolvat problemele. Hartile au fost refacute iar un nou pack cu aceste harti a aparut (sa le puteti lua pe toate odata si nu pe rand). Hartile noi nu mai au nicio problema deci le puteti juca fara frica :D. Apropo, repet pentru cei ce n-au citit regulamentul, NU aveti voie sa jucati alte harti inafara de cele oficiale LRS (adica cele din acest pack).

Pentru a downloada acest map pack click aici sau din meniul harti oficiale (nu au fost inca uploadate si individual) sau din link-ul de la sticky news.

Multumim lui NBK_wiz pentru aceste harti, deoarece el este cel care le-a refacut pentru ca voi sa va puteti juca fara probleme si fara frica ca v-ati putea trezi intr-un camp negru cu o baza (aluzie la bug-ul pe care il aveau tau cross cu obs si longinus cu obs).

Pentru cei care s-au intrebat cum arata LRS-ul din spatele panoului de admin, am uploadat si doua screenshoturi :P, le puteti vedea mai jos la galerie plus o mica "gluma".

*Pachetul a fost reactualizat astazi 04.10.2007, dupa ce s-au constatat ca si aceste harti (cele din stirea originala) contineau anumite erori. Penttru a evita orice fel de probleme cu ele va rog sa il downloadati din nou (pack-ul) de pe link-ul din stire sau de la sticky news.Galerie foto:

« Inapoi

Lista id-uri Starcraft 2

Vote for LAN date 

January 2019
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta jucatori:
Nume:
1v1 2v2
DeathAngel vs un roman P - on Longinus gg
[...]
Download
SC2-DeathAngel-vs-Thug-ZvT-3rd-game
[...]
Download
Crusader vs ToT)Gohan(

Crusader , pe urmele "marelui [...]

Download
Crusader vs PiscoIsPeruano

micro, macro ;  high level [...]

Download
-Arhiva-

Many thanks to: Adina Grigore, Catalin Lucaciu (Ashmoor) - Founders of Romanian Starcraft League

Leader of Romanian Starcraft Community: Zeratul

Recomandari review-uri jocuri: Review-uri jocuri PC

Design and programming by Ciuca Valeriu (ButcheR) a 100 years ago, Top Flash Dan Mihalcea
Some images and icons are property of Blizzard Entertainment