| Autor |
Mesaj |
| < comentariu smecher |
|
Trimis:
Sâm Ian 16, 2010 4:17 pm
|
|
|
Hydralisk

Data înscrierii: 23/Ian/2007
|
|
http://www.youtube.com/trandafirug#p/a/u/2/TKiVDsPHOTc
hydra si cu inca unu mi-au comentat meciu ... injurandu-ma mereu cand aveau chef....
hydra mai e si admin ... cica ajuta cominitatea de starcraft (o ajuta jignind unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei) , no comment!
si mai zice hydra dc nu-i dau reps cu mine si dc mereu ii dau cu parfum cand il vad ^^
acu inteles dc nu vine hydra niciodata la lanuri  _________________ ZvT FTW |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Ian 16, 2010 5:43 pm
|
|
|
Zealot

Data înscrierii: 22/Mai/2007
|
|
cine-i ala cu vocea aia de moldovean bashit? _________________ nara |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Ian 16, 2010 5:56 pm
|
|
|
Zergling

Data înscrierii: 15/Ian/2007
|
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Ian 16, 2010 6:30 pm
|
|
|
SCV
Data înscrierii: 04/Ian/2009
Locație: Valcea
|
|
Nesimtit.  |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Ian 16, 2010 8:45 pm
|
|
|
Archon

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: n-am
|
|
am crapat de ras =))) prea ratati.
| unu a scris: | | cine-i ala cu vocea aia de moldovean bashit? |
"da-te dreacu de tigan"
FlaF & Shaman HWAITING !!! _________________ lewk ... im ya fajah !  |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Ian 16, 2010 11:31 pm
|
|
|
SCV
Data înscrierii: 22/Iul/2009
|
|
| in limbaj de dota : 2 ratati. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 17, 2010 12:43 am
|
|
|
Lurker

Data înscrierii: 02/Noi/2006
Locație: Bistrita
|
|
trandafiru galben ftw _________________ Singurul dusman adevarat care mi-a facut vreodata rau, am fost eu. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 17, 2010 2:01 am
|
|
|
Hydralisk

Data înscrierii: 03/Noi/2006
|
|
| cine e ala trandafiru yellow ca cica mi-a dat add pe mess LOL |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 17, 2010 11:49 am
|
|
|
Archon

|
|
| Thug a scris: | | cine e ala trandafiru yellow ca cica mi-a dat add pe mess LOL |
si mie. ala cu vocea mai ascutita aka "limbã" cred ca e hydra.
 _________________ lewk ... im ya fajah !  |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 17, 2010 3:42 pm
|
|
|
Zealot

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Timisoara
|
|
Si mie mi-a dat add un trandafir si s-a prezentat drept "comentator" de StarCraft. De unde spanac apar astia ma ? Macar de ar stii sa comenteze sau un pic de habar despre tot jocul asta.
Au ajuns la un moment dat sa spuna de FlaF ca are 500 minerale in zvp. Genii dom'le. Sa stiti ca pe fastest poti avea mai mult !
Cum puteti spune de G5 e praf cand omu ala probabil a jucat mai multe Lan-uri, turnee si WCG-uri decat ati jucat voi meciuri on-line pe iCCup.
Dar ei ii au idoli pe Bisu, Stork, Jaedong si Luxury, da ? ZEI !
Mi-e rusine ca sunt roman cand vad specimene d-astea. Fara suparare baieti, dar a fugit si talentu si ironia pe langa voi.
Ignora-i FlaF si lasa-i sa se considere a tot stiutori in continuare. _________________ iG.Cr1stY
http://www.myinfernal.com |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Ian 17, 2010 4:02 pm
|
|
|
Dragoon

Data înscrierii: 28/Oct/2006
|
|
Care vine sa ne batem cu astia? Daca e, ne gasim in fata la Mall Vitan si le facem de petrecanie! _________________ Comentarii in engleza a meciurilor de pe scena din Korea: OSL, MSL, Proleague:
http://www.youtube.com/user/BaeZZi
Site-ul clanului, unde se regaseste Show 073:
http://073.ro |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mar Ian 19, 2010 7:13 pm
|
|
|
Hydralisk

Data înscrierii: 18/Apr/2007
Locație: craiova
|
|
| pN]Flaf[ a scris: | http://www.youtube.com/trandafirug#p/a/u/2/TKiVDsPHOTc
hydra si cu inca unu mi-au comentat meciu ... injurandu-ma mereu cand aveau chef....
hydra mai e si admin ... cica ajuta cominitatea de starcraft (o ajuta jignind unul dintre cei mai buni jucatori ai Romaniei) , no comment!
si mai zice hydra dc nu-i dau reps cu mine si dc mereu ii dau cu parfum cand il vad ^^
acu inteles dc nu vine hydra niciodata la lanuri  |
Bai frate dar cata ura sa ai impotriva mea incat sa ma acuzi de asa ceva , atat de direct si cu asa o siguranta? Ultima oara tin minte ca te-am felicitat pentru victoria impotriva lui G5 pe messenger insa nu am primit nici un raspuns. Tu ti-ai facut impresia ca atunci cand am vb cu deathangel pe channel (si din una in alta am zis ca imi place mai mult stilul lui ca zerg pt ca gandeste anumite situatii si ca tu faci niste miscari robotice in timpul jocului (adica fixe sau dupa sablon)), cand papagalul "syn era de fata", dupa care el ti-a spus totul insa reformulat astfel incat tu sa crezi ca am ceva personal cu tine. In fine , timpul a trecut de atunci si "ranile" s-au cam sters , dupa care au aparut discutiile pe tema replayurilor lui sham postate pe gosugamers caz in care tu ai fost cel ce a gresit pt ca eu ti-am comunicat ca omu nu vrea ca repurile sa apara pe gg.net sau pe undeva. In fine , a trecut si asta si noi am continuat sa continuam sa purtam niste discutii " amicale si de bun gust" pe iccup.
Astept un raspuns sau orice dovada care sapuna in lumina cele scrise de tine. _________________ Little darling welcome to the show! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Ian 21, 2010 6:57 am
|
|
|
Archon

|
|
| Ok-Hydra a scris: | | pN]Flaf[ a scris: | http://www.youtube.com/trandafirug#p/a/u/2/TKiVDsPHOTc
acu inteles dc nu vine hydra niciodata la lanuri  |
Bai frate dar cata ura sa ai impotriva mea incat sa ma acuzi de asa ceva , atat de direct si cu asa o siguranta? Ultima oara tin minte ca te-am felicitat pentru victoria impotriva lui G5 pe messenger insa nu am primit nici un raspuns. Tu ti-ai facut impresia ca atunci cand am vb cu deathangel pe channel (si din una in alta am zis ca imi place mai mult stilul lui ca zerg pt ca gandeste anumite situatii si ca tu faci niste miscari robotice in timpul jocului (adica fixe sau dupa sablon)), cand papagalul "syn era de fata", dupa care el ti-a spus totul insa reformulat astfel incat tu sa crezi ca am ceva personal cu tine. In fine , timpul a trecut de atunci si "ranile" s-au cam sters , dupa care au aparut discutiile pe tema replayurilor lui sham postate pe gosugamers caz in care tu ai fost cel ce a gresit pt ca eu ti-am comunicat ca omu nu vrea ca repurile sa apara pe gg.net sau pe undeva. In fine , a trecut si asta si noi am continuat sa continuam sa purtam niste discutii " amicale si de bun gust" pe iccup.
Astept un raspuns sau orice dovada care sapuna in lumina cele scrise de tine. |
esti emo fiule _________________ lewk ... im ya fajah !  |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Ian 21, 2010 2:46 pm
|
|
|
Archon

Data înscrierii: 02/Noi/2006
Locație: Brasov
|
|
Hidro iti recunosc vocea si felu de-a vorbi de la o posta. Da man esti mai no-lifer decat mine cu mult  _________________ m-am retras in frigider s-o ard singur la rece... |
|
|
|
 |
|