| Autor |
Mesaj |
| < Concursuri ESL 2010 |
|
Trimis:
Mie Ian 06, 2010 5:58 pm
|
|
|
SCV
Data înscrierii: 31/Mar/2008
|
|
Salut, numele meu este Mihai si fac parte din staff-ul ESL. Avand in vedere ca-mi place sa ma implic in organizarea de concursuri pentru comunitatile mai putin ajutorate anul acesta voi incerca sa mai anim concursurile de pe ESL dedicate Starcraft-ului.
Voi incepe cu ceea ce ma/ne doare mai mult. Organizarea de concursuri si premii in bani/hardware pentru participanti. Anul trecut am reusit sa fac o figura frumoasa la Warcraft3 si sa demonstrez ca inca mai exista o comunitate si drept urmare s-au organizat si inca se vor mai organiza cupe care au ca premii gear de la Razer, lucru acesta vreau sa-l fac si pentru StarCraft insa trebuie sa dam dovada (noi jucatorii) ca inca mai exista o comunitate asa ca:
1. Ladder-ul
Din cate am observat v-ati facut un ladder romanesc pe iCCup. Va invit sa va inscrieti in ladder-ul de la esl http://www.esl.eu/ro/scbw/1on1/ladder/ si de cate ori ve-ti juca un meci pe iCC sa va dati challenge si aici (nu aveti nimic de pierdut ) si ma puteti ajuta si pe mine respectiv comunitatea pe viitor.
2. Cupe
Din cate mi-am propus o sa organizez cateva cupe. O cupa de iarna care se va desfasura pe parcursul mai multor saptamani si cateva cupe de noapte.
Sper sa facem un lucru frumos impreuna si sa ne bucuram de acest joc frumos StarCraft impreuna. _________________ www.sirneo.info
www.dota.ro
www.esl.eu/ro/ |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Ian 06, 2010 8:04 pm
|
|
|
Archon

Data înscrierii: 30/Oct/2006
|
|
| bai am vazut ca scrii pe mai multe siteuri "ve-ti" ... se scrie "veti" |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Ian 06, 2010 10:51 pm
|
|
|
Zergling

Data înscrierii: 15/Ian/2007
|
|
| jmekerul a scris: | | bai am vazut ca scrii pe mai multe siteuri "ve-ti" ... se scrie "veti" |
vezi sirneo, credeai ca nu o sa faci treaba buna aici... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Ian 06, 2010 11:34 pm
|
|
|
Site Admin
Data înscrierii: 15/Oct/2006
Locație: Bucuresti
|
|
Pana acum n-au iesit foarte bine cele organizate pt ESL. Desi ultima cupa a fost chiar ok.
Tu ai multa experienta in organizat turnee and stuff, asa ca poate reusesti ceva cu putinii jucatori activi de sc existenti . Succes. _________________
| Citat: | chiflutz: i'll get hydra do it
chiflutz: he's new |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Ian 07, 2010 12:12 am
|
|
|
Lurker

Data înscrierii: 02/Noi/2006
Locație: Bistrita
|
|
SirNero, uite ,ce dovada mai mare trebuie decat numaru de meciuri care au fost jucate la fiecare sfarsit de sezon iccup in Romania? ca sunt cateva zeci de mii la fiecare sfarsit de sezon, nu c-ar fi nush ce, dar asta e dovada. _________________ Singurul dusman adevarat care mi-a facut vreodata rau, am fost eu. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Ian 07, 2010 12:24 am
|
|
|
SCV
Data înscrierii: 31/Mar/2008
|
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Ian 07, 2010 8:42 am
|
|
|
Marine

Data înscrierii: 17/Feb/2007
|
|
| Zeratul a scris: | Pana acum n-au iesit foarte bine cele organizate pt ESL. Desi ultima cupa a fost chiar ok.
Tu ai multa experienta in organizat turnee and stuff, asa ca poate reusesti ceva cu putinii jucatori activi de sc existenti . Succes. |
Putinii jucatori??? Cred ca n-au fost niciodata mai multi jucatori activi de starcraft ca acum. Quit DOTA
Good luck SirNeo! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Vin Ian 08, 2010 9:53 pm
|
|
|
Archon

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: n-am
|
|
| Dorkenstein a scris: | | Zeratul a scris: | Pana acum n-au iesit foarte bine cele organizate pt ESL. Desi ultima cupa a fost chiar ok.
Tu ai multa experienta in organizat turnee and stuff, asa ca poate reusesti ceva cu putinii jucatori activi de sc existenti . Succes. |
Putinii jucatori??? Cred ca n-au fost niciodata mai multi jucatori activi de starcraft ca acum. Quit DOTA
Good luck SirNeo! |
tu vorbesti de quit dota?
gl sirneo !  _________________ lewk ... im ya fajah !  |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Ian 09, 2010 12:26 am
|
|
|
Site Admin
Data înscrierii: 15/Oct/2006
Locație: Bucuresti
|
|
Da sigur dork.
In fine, tot ce zice Neo e ca nu ESL nu poate da premii decat daca e activitate pe ladderul lor, ii doare-n pix pe ei sa se uite pe icc sau altceva. Ei vor sa vada meciuri la ei in ladder.
Si am impresia ca ar fi destul de usor sa faceti acolo ceva activitate sa poata Neo da niste gearuri razer and etc. Cum jucati pe icc puteti foarte bine sa dati inaintea meciului (sau dupa sau oricand) un challenge pe esl la adversar (daca joci cu alt roman). _________________
| Citat: | chiflutz: i'll get hydra do it
chiflutz: he's new |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Lun Ian 11, 2010 12:41 am
|
|
|
Zealot

Data înscrierii: 20/Oct/2006
Locație: Bellevue
|
|
Sirneo ce cordial esti, imi place xD
Si dupa cum zice zera nu e asa de greu sa va dati challenge cand jucati intre voi, si poate va alegeti cu ceva tastaturi, soareci, jocuri etc _________________ --
daca nu stii, te invatam; daca nu poti, te ajutam; daca nu vrei, te obligam
iG.Loverboy
 |
|
|
|
 |
|