Pagina de start a forumului www.starcraft.ro
Curs Valutar BNR
Forum Home - FAQ - Căutare - Membri - Grupuri - Profil - Mesaje privateAutentificare   Înregistrare
Autor Mesaj
<  Concursuri ESL 2010
SirNeo
MesajTrimis: Mie Ian 06, 2010 5:58 pm  Răspunde cu citat (quote)
Zergling
Zergling

Data înscrierii: 31/Mar/2008

Salut, numele meu este Mihai si fac parte din staff-ul ESL. Avand in vedere ca-mi place sa ma implic in organizarea de concursuri pentru comunitatile mai putin ajutorate anul acesta voi incerca sa mai anim concursurile de pe ESL dedicate Starcraft-ului.

Voi incepe cu ceea ce ma/ne doare mai mult. Organizarea de concursuri si premii in bani/hardware pentru participanti. Anul trecut am reusit sa fac o figura frumoasa la Warcraft3 si sa demonstrez ca inca mai exista o comunitate si drept urmare s-au organizat si inca se vor mai organiza cupe care au ca premii gear de la Razer, lucru acesta vreau sa-l fac si pentru StarCraft insa trebuie sa dam dovada (noi jucatorii) ca inca mai exista o comunitate asa ca:

1. Ladder-ul

Din cate am observat v-ati facut un ladder romanesc pe iCCup. Va invit sa va inscrieti in ladder-ul de la esl http://www.esl.eu/ro/scbw/1on1/ladder/ si de cate ori ve-ti juca un meci pe iCC sa va dati challenge si aici (nu aveti nimic de pierdut ) si ma puteti ajuta si pe mine respectiv comunitatea pe viitor.

2. Cupe

Din cate mi-am propus o sa organizez cateva cupe. O cupa de iarna care se va desfasura pe parcursul mai multor saptamani si cateva cupe de noapte.

Sper sa facem un lucru frumos impreuna si sa ne bucuram de acest joc frumos StarCraft impreuna.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
jmekerul
MesajTrimis: Mie Ian 06, 2010 8:04 pm  Răspunde cu citat (quote)
Archon
Archon

Data înscrierii: 30/Oct/2006

bai am vazut ca scrii pe mai multe siteuri "ve-ti" ... se scrie "veti"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mariness
MesajTrimis: Mie Ian 06, 2010 10:51 pm  Răspunde cu citat (quote)
Marine
Marine

Data înscrierii: 15/Ian/2007

jmekerul a scris:
bai am vazut ca scrii pe mai multe siteuri "ve-ti" ... se scrie "veti"

vezi sirneo, credeai ca nu o sa faci treaba buna aici...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Zeratul
MesajTrimis: Mie Ian 06, 2010 11:34 pm  Răspunde cu citat (quote)
Site Admin

Data înscrierii: 15/Oct/2006
Locație: Bucuresti

Pana acum n-au iesit foarte bine cele organizate pt ESL. Desi ultima cupa a fost chiar ok.

Tu ai multa experienta in organizat turnee and stuff, asa ca poate reusesti ceva cu putinii jucatori activi de sc existenti Smile. Succes.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
aD]Crusader[
MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 12:12 am  Răspunde cu citat (quote)
Lurker
Lurker

Data înscrierii: 02/Noi/2006
Locație: Bistrita

SirNero, uite ,ce dovada mai mare trebuie decat numaru de meciuri care au fost jucate la fiecare sfarsit de sezon iccup in Romania? ca sunt cateva zeci de mii la fiecare sfarsit de sezon, nu c-ar fi nush ce, dar asta e dovada.
SirNeo
MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 12:24 am  Răspunde cu citat (quote)
Zergling
Zergling

Data înscrierii: 31/Mar/2008

Da Crusader ai dreptate insa trebuie sa existe o oarecare activitate si pe sectiunea romaneasca a ESL-ului atata tot
Sauron
MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 8:42 am  Răspunde cu citat (quote)
Zealot
Zealot

Data înscrierii: 17/Feb/2007

Zeratul a scris:
Pana acum n-au iesit foarte bine cele organizate pt ESL. Desi ultima cupa a fost chiar ok.

Tu ai multa experienta in organizat turnee and stuff, asa ca poate reusesti ceva cu putinii jucatori activi de sc existenti Smile. Succes.

Putinii jucatori??? Cred ca n-au fost niciodata mai multi jucatori activi de starcraft ca acum. Quit DOTA Party

Good luck SirNeo!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
araknee
MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 9:53 pm  Răspunde cu citat (quote)
Arbiter
Arbiter

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Neamt

Dorkenstein a scris:
Zeratul a scris:

Putinii jucatori??? Cred ca n-au fost niciodata mai multi jucatori activi de starcraft ca acum. Quit DOTA Party

Good luck SirNeo!

tu vorbesti de quit dota?

gl sirneo ! Very Happy
Zeratul
MesajTrimis: Sâm Ian 09, 2010 12:26 am  Răspunde cu citat (quote)
Site Admin

Data înscrierii: 15/Oct/2006
Locație: Bucuresti

Da sigur dork.

In fine, tot ce zice Neo e ca nu ESL nu poate da premii decat daca e activitate pe ladderul lor, ii doare-n pix pe ei sa se uite pe icc sau altceva. Ei vor sa vada meciuri la ei in ladder.

Si am impresia ca ar fi destul de usor sa faceti acolo ceva activitate sa poata Neo da niste gearuri razer and etc. Cum jucati pe icc puteti foarte bine sa dati inaintea meciului (sau dupa sau oricand) un challenge pe esl la adversar (daca joci cu alt roman).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Amorezu
MesajTrimis: Lun Ian 11, 2010 12:41 am  Răspunde cu citat (quote)
Vulture
Vulture

Data înscrierii: 20/Oct/2006
Locație: Bellevue

Sirneo ce cordial esti, imi place xD

Si dupa cum zice zera nu e asa de greu sa va dati challenge cand jucati intre voi, si poate va alegeti cu ceva tastaturi, soareci, jocuri etc

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Ora este GMT + 2 ore

Subiectul următor
Subiectul anterior
Pagina 1 din 1
Pagina de start a forumului www.starcraft.ro -> ESL

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum