Cand facem lanu?

August 14-15
August 21-22
August 28-29
Septembrie 4-5
Septembrie 11-12

Pentru a vota trebuie sa va logati pe forum!

postat de: Admin
Data/Ora: 19 Jan 2019 06:25
Home
Forum
Regulament LRS
Harti Oficiale
Clasament
Clasament
Starcraft stuff
Hot Replays
Voduri
Replays
Flash game
Login utilizator
Login
2 in 1: WGT + 1.15 - 16 May 2007 - postat de SirNeo

WGTour-ul este unul dintre cele mai longevive site-uri/ladder-uri si una dintre foarte putinele constante care au existat de-a lungul timpului in peisajul Starcraft-ului international. Starcraft-ul probabil nu lua amploarea pe care o cunoaste astazi daca fratii belgieni Eki si Onurb nu creau WGT in 2002.

Anii care au urmat, pana in 2005 cand au inceput colaborarea cu Blizzard, el a reprezentat cel mai important ladder pentru jucatorii "cunoscuti" din afara Coreei, clasificarea in top32 reprezenta o reusita de palmares, iar turneele finale erau de-a dreptul spectaculoase.

Ieri, dupa aproape doi ani, WGTour si-a deschis din nou portile si pare sa fie exact momentul potrivit, deoarece comunitatea avea nevoie cu disperare de un ladder stabil. PGTour-ul a fost, sigur, excelent la vremea lui, dar nu a supravietuit testului timpului, in schimb WGTour-ul chiar si cand nu era deschis pentru Ladder 1v1 si 2v2 a reprezentat site-ul de baza pentru Clan War-uri, Clan League si Nation War-uri.

Insa acum avem din nou un ladder mare, iar comunitatea pare sa-l fi primit cu bratele deschise, de ieri pana azi jucandu-se un numar impresionant de jocuri, atat de mare incat serverele lor abia fac fata solicitarilor.

Pentru a juca pe WGT:

1. Downloadati WGTour.mpq (Folder-ul WGT League)

2. Dezarhivati .zip-ul in C:Program FilesStarcraft. Adica "drumul" catre WGTour.mpq trebuie sa fie urmatorul: C:Program FilesStarcraftLeaguesWGTourWGTour.mpq

3. Faceti-va un cont la WGTour daca nu aveti unul deja sau daca aveti trebuie sa va reactualizati parola, fara sa o schimbati neaparat. Bug: Parola trebuie sa aiba cel putin 6 caractere (desi nu e mentionat nicaieri)

4. Logati-va pe orice server Battle.net si apasati butonul "Leagues"

5. Introduceti username-ul si parola WGTour (adica cele cu care va logati pe site-ul lor). Contul de pe Battle.net trebuie sa coincida cu nickname-ul de pe WGTour. Adica daca user-ul meu WGT este z]Benny si nickname-ul CuteSmallZombie, eu nu ma voi putea loga pe z]Benny decat daca pe Battle.net sunt CuteSmallZombie. Bug: Nickname-ul de pe WGT si contul de pe B.net trebuie sa coincida litera cu litera, este "case sensitive", altfel nu aveti "L"-ul necesar langa nume.

6. Intrati pe #op WGT-1 / #op WGT-2 etc. si gasiti un adversar. Odata ce intrati in joc si aveti amandoi "L"-ul langa nume (ce confirma ca amandoi sunteti logati pe WGT) puteti incepe jocul si puteti fi siguri ca va fi raportat.

Canalul pentru 2v2 este #op wgt-2v2, iar toate jocurile trebuie jucate pe hartile oficiale WGTour, altfel nu sunt luate in considerare.

Acestea fiind spuse, va urez gl hf ;)


« Inapoi

Lista id-uri Starcraft 2

Vote for LAN date 

January 2019
SMTWTFS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Cauta jucatori:
Nume:
1v1 2v2
DeathAngel vs un roman P - on Longinus gg
[...]
Download
SC2-DeathAngel-vs-Thug-ZvT-3rd-game
[...]
Download
Crusader vs ToT)Gohan(

Crusader , pe urmele "marelui [...]

Download
Crusader vs PiscoIsPeruano

micro, macro ;  high level [...]

Download
-Arhiva-

Many thanks to: Adina Grigore, Catalin Lucaciu (Ashmoor) - Founders of Romanian Starcraft League

Leader of Romanian Starcraft Community: Zeratul

Recomandari review-uri jocuri: Review-uri jocuri PC

Design and programming by Ciuca Valeriu (ButcheR) a 100 years ago, Top Flash Dan Mihalcea
Some images and icons are property of Blizzard Entertainment